Hallo..! Mijn naam is Stress.

  Hallo, Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is ‘Stress’. Waarschijnlijk kennen de meeste mensen mij al, en zo niet: ik kom binnenkort een keer langs. Ik ben namelijk niet zo vreselijk populair. En het grappige is dat ik me ook niet zomaar laat wegsturen. Nee hoor, ik doe nog eens extra mijn best […]

De ´feestmaand´

Er bestaat ook zoiets als ´DECEMBERstress´ Ik weet het zeker. Hier in mijn praktijk gaat het natuurlijk eerst al máánden over ´Piet`. De kleur laat ik dan maar in het midden. Dan over verwende nesten die maar willen hebben, hebben en hebben. Dan over de veel te dure cadeautjes. Wachten tot bij de Kruidvat en […]

Heerlijke ontspanningsmassage Vitaal in Hardenberg

Ontspanningsmassage

Voor een Ontspanningsmassage kun je ook bij Vitaal Hardenberg terecht. Een ontspanningsmassage is iets anders dan een Shiatsu behandeling. Een Shiatsu  behandeling is  gericht op het verhelpen van klachten en pijn.  En dan met name gericht op mensen die door een burnout o.id. even niet kunnen deelnemen aan het dagelijkse verkeer. Overspannen, niet meer kunnen […]

Vergoeding Shiatsu 2019

Ik heb schulden

  In mijn praktijk merk ik hoe eenzaam gezinnen kunnen worden door ernstige financiële problemen. Mensen die een baan hebben, een ‘gewoon; leven leiden. En ondertussen naar de voedselbank zouden moeten gaan. Ze komen de schaamte maar niet voorbij. Hoe heeft het zo ver kunnen komen, en wat kunnen we nog doen? Doodmoe word je […]

Stress kent vele varianten

Stresss :-(

Ik word gek van de stress. Dat heb ik vaak gedacht. Ik dacht ook dat ik de enige was met stress. Echt waar.. Handig misschien om te vertellen wat Stress mij ‘opleverde’ en wat het me in eerste instantie heeft afgepakt. Het leverde mij een leven vol paniek, onzekerheden en angst op. Inmiddels ben ik […]

Natuurlijk…hij moet weer sporten op zaterdag

Natuurlijk moet hij weer sporten op zaterdag. Voor dag en dauw is meneer uit de veren. Maakt zelfs iets van een lunchpakketje… jawel 🙁 Fluitend op de fiets met ‘de jongens’ richting voetbalveld. En ik sta daar maar. Woest eigenlijk. Zie hem daar gaan. En ik..? Ik heb nergens tijd voor. Want de was, en […]

Stress serieuze zaak, maar mag ook best eens met een knipoog

Er is natuurlijk al zóveel geschreven over Stress en Burn-out dat ik daar niet veel meer aan toe te voegen heb.  Feit is dat het een vervelend dingetje is waar je moeilijk van af komt. Misschien ben je ‘overal al geweest’, en helpt het allemaal niet. Of ben je net begonnen met je zoektocht naar […]

lichaam en geest

Het prettige van Shiatsu vind ik persoonlijk dat je er mentaal zo van opknapt. Tenminste dat is mijn eigen ervaring, en ook van veel cliënten die zich in mijn praktijk melden. Je moet het zo zien dat lichaam en geest één zijn. Ik weet niet hoe het met U is gesteld, maar zonder lichaam heb […]

Vergoeding Shiatsu 2019

Polis ziektekostenverzekering volgend jaar.

    Hoe vaak ga jij naar een behandelaar in ‘het alternatieve circuit’? En dan bedoel ik o.a. natuurlijk de Shiatsu (hier dus) maar ook bijvoorbeeld de chiropractor of de homeopaat of osteopaat? Kijk straks in november de verschillende polissen van de verschillende zorgverzekeraars eens goed na. De complementaire ( zoals het alternatieve zo mooi […]

Ik heb altijd hoofpijn

Weekend hoofdpijn

Weekendhoofdpijn. Laat ik vooropstellen dat de omgeving minstens zoveel last heeft van jouw weekendhoofdpijn als jijzelf. Doorgaans worden ´weekendhoofpijnpatiënten’ er niet vrolijker op. Waarschijnlijk hebben de mensen om jou heen ook bepaalde ideeën gehad over hun weekend. Leuke dingen doen, ontspannen, plezier maken om maar eens iets te noemen. Daar draag je dan niet echt […]