Ontspanningsmassage

Heerlijke ontspanningsmassage Vitaal in HardenbergVoor een Ontspanningsmassage kun je ook bij Vitaal Hardenberg terecht.

Een ontspanningsmassage is iets anders dan een Shiatsu behandeling. Een Shiatsu  behandeling is  gericht op het verhelpen van klachten en pijn.  En dan met name gericht op mensen die door een burnout o.id. even niet kunnen deelnemen aan het dagelijkse verkeer. Overspannen, niet meer kunnen werken en ga zo maar door.

Een ontspanningsmassage is daar niet speciaal op gericht. Deze is om gewoon heerlijk te genieten. Spanningen van alle dag los laten. Bij deze massage staat het ontspannen van je lichaam voorop.

Even lekker genieten van een zacht muziekje, een lekker geurtje en aandacht voor jezelf. Niets bijzonders zou je zeggen. En toch vinden veel mensen het nog steeds een overbodige luxe. Wel naar de schoonheidsspecialiste voor je gezicht, maar geen massage voor je lijf.

Het doel van ontspanningsmassage is niets anders dan je spieren te laten ontspannen, en een lekker soepel lijf te houden.

Wie maken gebruik van ontspanningsmassage bij Vitaal..?

  • Mensen met een staand beroep
  • Mensen die dagen achter elkaar een beurs draaien
  • Moeders met zware dagen
  • Mensen met een beroep die hun rug ernstig belast.

En de grootste groep: diegenen die het zichzelf gunnen af en toe tijd voor zichzelf te nemen. De boel de boel te laten, en lekker ontspannen op een ( verwarmde) tafel. Gemasseerd worden door een ervaren gediplomeerde masseur, lekker muziekje en dan wegdoezelen.

Ontspanningsmassage wordt NIET vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Prijs 

  • Heel uur 45 euro