On-line Sparren

Vanaf 1 maart 2020 kun je bij mij terecht om eens goed te sparren over hoe je oplossingsgericht kunt leren denken. Je leven iets meer naar je hand te zetten. En als je problemen hebt, ze onder ogen zien en oplossen.

Ik heb daar inmiddels de nodige studies voor gevolgd en ben zéker in staat, ook door mijn jarenlange ervaring middels gesprekken in mijn praktijk, jou te leren in oplossingen te denken en niet altijd in de slachtofferrol te kruipen.

Op dit moment heb ik al ruim 10 jaar een praktijk voor Shiatsu-therapie, en heb gemerkt dat er veel onderliggende psychische problemen oorzaak zijn van de lichamelijke ongemakken. Logisch natuurlijk, Shiatsu richt zich op balans tussen lichaam en geest.

Maar dit staat los van het feit dat ( vrouwen) vaak problemen hebben ‘met zichzelf’. Onzekerheden vooral. Het belemmert hen in het ‘out of the box’ denken. Het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen, en komen er vaak niet toe hun volledige kwaliteiten te benutten, gebruiken, en er maximaal van te profiteren.

Dus heb jij problemen met het voor jezelf opkomen? Wil jij dingen uit het verleden oplossen door oplossingsgericht te leren denken, en niet klachtgericht?

Je richten op de toekomst, laten wat is geweest, leren nu in het heden jouw richting te bepalen?

Denk er om: geen enkele gedachte leeft gratis in jouw hoofd. Elke gedachte heeft gevolgen. Iedere keuze ook. Gedachte bepaalt gevoel, gevoel geeft actie, actie geeft reactie/ resultaat. Dus hoe positiever je leert denken, hoe prachtiger jouw toekomst.

Met déze vrouwen wil ik aan de slag. Met vrouwen die oplossingsgericht willen leren leven. Zélf de verantwoordelijkheid voor hun leven in handen willen nemen, en zélf in de toekomst ‘groter zijn dan hun problemen’. Níet naar de ander wijzen. Want dan kan ik niets voor je doen.

Ook kan de afspraak via een on-line begeleiding. Dus telefonisch, via de app, via mail en als het niet anders kan via skype.

Vanaf 1 maart is het mogelijk mij hierover te benaderen.

Groet, Ella!