On-line Meedenken

 

 

Heb jij er problemen mee om voor jezelf opkomen?

Je richten op de toekomst, laten wat is geweest, leren nu in het heden jouw richting te bepalen?

Denk er om: geen enkele gedachte leeft gratis in jouw hoofd. Elke gedachte heeft gevolgen. Iedere keuze ook. Gedachte bepaalt gevoel, gevoel geeft actie, actie geeft reactie/ resultaat. Dus hoe positiever je leert denken, hoe prachtiger jouw toekomst.

 

 

Soms loop je vast en heb je iemand nodig die met je meedenkt. Zonder in een traject te belanden. 

De mogelijkheid bestaat een on-line gesprek te boeken. Een ander idee of inzicht te verkrijgen door jouw verhaal te doen en tijdens het gesprek zelf de oplossing te vinden. Eventueel een tweede of derde gesprek mocht je daar behoefte aan hebben. 

Ik heb daar inmiddels de nodige studies voor gevolgd en ben zéker in staat, ook door mijn jarenlange ervaring middels gesprekken in mijn praktijk, jou te leren in oplossingen te denken en niet altijd in de slachtofferrol te kruipen.

Op dit moment heb ik al ruim 10 jaar een praktijk voor Shiatsu-therapie, en heb gemerkt dat er veel onderliggende psychische problemen oorzaak zijn van de lichamelijke ongemakken. Logisch natuurlijk, Shiatsu richt zich op balans tussen lichaam en geest.

Maar dit staat los van het feit dat vrouwen vaak problemen hebben ‘met zichzelf’. Onzekerheden vooral. Het belemmert hen in het ‘out of the box’ denken. Het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen, en komen er vaak niet toe hun volledige kwaliteiten te benutten, gebruiken, en er maximaal van te profiteren.

Het werkt heel eenvoudig.

Wil je dat ik een uur met je meedenk? Inspiratie op doen? Dit kost 45 euro voor een half uur. Tot 1 uur uit te breiden. Per kwartier 15 euro extra.

  • Deze faktuur kun je niet bij de ziektekostenverzekeraar declareren.
  • Je kunt je afspraak online inplannen.
  • Op dit moment is de on-line agenda niet in te plannen wegens Corona. Bel gerust om een afspraak te maken. 

De gesprekken kunnen voorlopig plaatsvinden op maandag- en dinsdagavond vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur.

Je hebt 2 opties. 

  • Online beeldbellen
  • Telefonisch

De betaling gaat via een tikkie, en de factuur wordt via email toegestuurd.

Het lijkt even een investering, maar dag mag best eens voor jezelf. Hoe beter je voor jezelf zorgt hoe zelfverzekerder je raakt. Verander jouw mindset, dwing de kansen af, kijk met een positieve blik de wereld in. 

Juist nú !