On-line Meedenken

 

Heb jij er problemen mee om voor jezelf opkomen?

Je richten op de toekomst, laten wat is geweest, leren nu in het heden jouw richting te bepalen?

Denk er om: geen enkele gedachte leeft gratis in jouw hoofd. Elke gedachte heeft gevolgen. Iedere keuze ook. Gedachte bepaalt gevoel, gevoel geeft actie, actie geeft reactie/ resultaat. Dus hoe positiever je leert denken, hoe prachtiger jouw toekomst.

 

 

Soms loop je vast en heb je iemand nodig die met je meedenkt. Zonder in een traject te belanden. 

De mogelijkheid bestaat een on-line gesprek te boeken. Een ander idee of inzicht te verkrijgen door jouw verhaal te doen en tijdens het gesprek zelf de oplossing te vinden. Eventueel een tweede of derde gesprek mocht je daar behoefte aan hebben. 

Ik heb daar inmiddels de nodige studies voor gevolgd en ben zéker in staat, ook door mijn jarenlange ervaring middels gesprekken in mijn praktijk, jou te leren in oplossingen te denken en niet altijd in de slachtofferrol te kruipen.

Op dit moment heb ik al ruim 14 jaar een praktijk voor Shiatsu-therapie, en heb gemerkt dat er veel onderliggende psychische problemen oorzaak zijn van de lichamelijke ongemakken. Logisch natuurlijk, Shiatsu richt zich op balans tussen lichaam en geest.

Maar dit staat los van het feit dat vrouwen vaak problemen hebben ‘met zichzelf’. Onzekerheden vooral. Het belemmert hen in het ‘out of the box’ denken. Het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen, en komen er vaak niet toe hun volledige kwaliteiten te benutten, gebruiken, en er maximaal van te profiteren.

Het werkt heel eenvoudig.

Wil je dat ik een uur met je meedenk? Inspiratie op doen? Dit kost €80. Wil je het gesprek uitbreiden dan kost dit €15 per kwartier extra.

  • Deze factuur kun je niet bij de ziektekostenverzekeraar declareren. Soms is het te combineren met een Shiatsu behandeling. Dan wordt het consult gedeeltelijk vergoed afhankelijk van jouw aanvullende verzekering. 
  • Je kunt je afspraak online inplannen.
  • De gesprekken kunnen plaatsvinden op donderdagochtend en donderdagmiddag.

Je hebt een aantal opties. 

  • Online beeldbellen
  • Telefonisch
  • Chat

Zodra je aan afspraak geboekt hebt neem ik contact met je op. Graag in de open ruimte jouw telefoonnummer invullen, en eventueel waarover je sparren wilt. 

De betaling gaat via een tikkie, en de factuur ( PDF)wordt via email toegestuurd.

Het lijkt even een investering, maar dat mag best eens voor jezelf. Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste is vaak duurder 🙂

Hoe beter je voor jezelf zorgt hoe zelfverzekerder je raakt. Verander jouw mindset, dwing de kansen af, kijk met een positieve blik de wereld in. 

Juist nú !

 

Ik wil een afspraak maken