Altijd maar rennen

Wist je dat af en toe een massage ondergaan goed is voor je gezondheid, en niet alleen maar voor de ‘luxe’?

Luxe is het allang niet meer. Zolang de stress regeert is alles geoorloofd.

We weten allemaal dat we ons helemaal suf werken, studeren, rennen en vliegen. Telkens maar doorgaan en helemaal niet meer aan onszelf denken.
Zonder dat je er erg in hebt staat je lijf strak van de stress. Het komt langzaam en gaat ook héél langzaam weer weg. Zeker als je geen aktie onderneemt. Dan wordt Stress een vervelende ‘meelifter’. Ongemerkt ontstaan er in je lichaam en geest problemen die jou vermoeien en demotiveren.

Kijk maar eens om je heen. Vaak staat alles in het teken van rennen, vliegen en koken. Voor werkende vrouwen is het soms nog erger. Ja hoor,  je kind(eren) ook nog eens naar de opvang , dan ben je al óp voor je goed en wel bent opgestaan.

En dát niet alleen.. Wenee, je moet er voorál leuk uitzien ook. Mooi dik haar, prachtige make- up, afgetraind figuur. In de eerste plaats schijn je tegenwoordig werknemer of werkgever te moeten zijn, daarna je vreselijke verplichtingen zoals vergaderingen en weet ik wat. Targets halen, en meer, meer, meer.  Dan thuis natuurlijk een paleisje, iedereen schoon en gestreken in de kleren. Culinair hoogstandje tijdens het avondeten. Dan zoek je s´avonds uitgeput je bed op, en de volgende ochtend begint het hele circus opnieuw. Daarnaast is álles wat mis gaat jouw schuld..toch..?

‘Gewoon’ een massage nemen is niets meer of minder dan tijd voor jezelf, tijd waar je récht op hebt.

Lekker geurtje, verwarmde massagetafel, fijne muziek….Ontspannen en wegdromen maar.