Wie ben ik, en wat kan ik voor je doen.

Het is logisch dat je wilt weten bij wie je terecht komt. Toch is het niet makkelijk om in een paar zinnen aan te geven wie je bent en waarom je de dingen doet die je doet.

Mijn naam is Ella Dorgelo en op dit moment 58 jaar. Ik ben een empatisch en meevoelend, vrolijk maar nuchter type. Doordat ik niet zo piepjong meer ben is het logisch dat ik veel van het leven heb gezien, en ook veel dingen heb meegemaakt die ik liever niet had willen meemaken. Maar mij wel hebben gevormd tot wie ik nu ben.

Geloof me, er is weinig wat ik niet ken of niet heb gezien. Niets van wat jij me wilt vertellen is me vreemd, en ik vind ook niets gek.

Waarom Shiatsu

Laat ik voorop stellen dat ik er nog nooit van had gehoord, tot ik er mee in aanraking kwam.
Ik kreeg een auto ongeluk en hield daar allerlei klachten aan over. Onder andere zware nekpijn, hele zere armen en erge hoofdpijn. Het is een cliché, maar niets hielp. En op een gegeven moment hád ik volgens de artsen ook niets meer…wél had ik naast lichamelijke pijn inmiddels ook ‘geestelijke nood’. Huilbuien, doodop en niet meer kunnen werken. Burnout…

Op de één of andere manier kwam ik terecht bij een fysiotherapeut die ook Shiatsutherapeut was. Daar werden mijn klachten beduidend minder. Je kunt je afvragen of dat kwam door de tijd die misschien zn werk deed, of door de behandeling. Maar feit is dat ik snel opknapte, en niet alleen fysiek maar zeker ook geestelijk. Ik kreeg veel meer fut, kon beter relativeren en zag de dag weer vrolijk tegemoet, Kortom dat was wat ik ook wilde doen. Ik had al een beroep waar ik mensenkennis voor nodig had, geduld en soms levensreddende handelingen moest verrichten. Dit was er een prachtige aanvulling op.

Dan ga je naast je werk, kinderen en wat al niet meer, een aantal jaren zwaar aan de studie. Met als gevolg een prachtige praktijk, die bloeit als nooit tevoren. Véél en vaak nascholen om licenties te behouden, en om blijven vergoed te worden door de meeste zorgverzekeraars. Zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken.

Mijn enige doel is om jou van je pijn af te helpen, zowel geestelijk als lichamelijk.

Eerlijk is wel om te melden dat het bij de één vanzelfsprekend beter en makkelijker gaat dan bij de ander. Maar dat is met iedere therapievorm het geval.

De praktijk wordt door veel mensen gevonden, vanuit verschillende windstreken.

Vriendelijke groet,
Ella Dorgelo